Het Zuiders Domein

Gelegen in het Umbrische platteland, aan de grens van Toscanië in Italië, vindt U één van de mooiste gerenoveerde boerderijen van de regio met een prachtig uitzicht op de glooiende heuvels vol oude olijfbomen en wijngaarden. Een ideale plek om er een huwelijk, een vergadering of een team building te organiseren van 20 tot 100 personen.

Seminarie
Een stroom van zuurstof, de tijd voor het uitwisselen van ideeën, een zeldzame gelegenheid om in ploeg nieuwe inspiratie te vinden, dit alles in de openlucht. Ver van de stress van de stad, biedt het domein een onvergetelijk verblijf in een kalme en groene omgeving voor een efficiënte samenwerking met uw collega’s.

Huwelijk
De originaliteit van een buitengewoon en intiem huwelijksfeest in een adembenemend landschap waar uw gasten de smaken van de Toscaanse keuken met de Traiteur Lefevere kunnen proeven.

Teambuilding
Uw ploeg boosten, motiveren en dynamiseren door typische aktiviteiten van Perugia te ontdekken : culturele bezoeken, Italiaanse keukenlessen, wijnproeverijen, productie van olijfolie.

Voor meer informatie: 0492/738 029